Flytte hjemmefra, hvad er vigtigt?

Er det første gang du flytter hjemmefra og pludselig skal stå på egne ben, kan der være rigtig mange ting man ikke tænker over, som man skal have styr på. Her kommer nogle gode råd til noget du bør få tjek på.

Indretningen, gode råd

Når man flytter hjemmefra, skal man pludselig ud og have en masse remedier til indretningen, alt fra bestik, til viskestykker til toiletpapir. Der er mange ting man bør huske for ikke at stå og være helt på bar bund.
Et godt sted at finde alle de ting du bør have er IKEA, de har stort set alle de redskaber du skal bruge i et hus. Hvad bør du så tænke på ved indretningen? Skal det være nemt og billigt eller flot og dyrere? Du er pludselig på egne ben og det er dyrt at flytte. Dog bør man ikke gå på kompromis med at få de ting man gerne vil have. Er du derude hvor du mangler penge bør du bare tage et lån, hvilket du kan gøre med få renter hos pengeinfo.dk.

At flytte hjemmefra første gang er en fantastisk oplevelse, du kan nu gøre lige hvad du vil og indrette på din helt egen måde. Noget der er oppe i tiden, er at dele væggene op i to vidt forskellige kontraster, som både vil skabe en personlig lejlighed men også give den karakter. Udover maling bør du tænke om du vil have nye møbler eller gå på genbrugsjagt. Her er der nemlig en masse guld at finde i gemmerne i de små genbrugsbutikker rundt omkring i landet. Det kan skabe et helt unikt look i din lejlighed.

Hvilke forsikringer er vigtige

Indtil du flyttede hjemmefra, har du hørt under dine forældres forsikringer, hvilket har været super dejligt, for du har ikke tænkt over det. Du er dog nødsaget til have egne forsikringer når du er fyldt 21, og det kan være svært at vide, hvilke du behøver. Her kommer nogle gode råd.

Indboforsikring dækker dit indbo ved brand, tyveri og indbrud. Nogle indboforsikringer dækker også klausuler som din cykel. Husk det ikke altid er den billigste der er den bedste, så få læst forsikringerne godt igennem. Sker der noget med dit indbo, skal du betale en selvrisiko. Derudover kommer der ansvarsforsikringen, som er hvis du forvolder andre personers ejendele skade ved uheld, den vil dække dit erstatningsansvar. Den kan dog være under din indboforsikring. Så er der ulykkesforsikring, som dækker hvis du skulle komme til skade. Denne dækker hvis du skulle få varige men som følge af skade og skal have genoptræning mm.

Har du dyr, som heste eller hunde, er der et lovkrav at få en forsikring på dem. Derudover kan du også få en rejseforsikring, så du kan rejse rundt i verden og opleve masser af nye kulturer.

Det er vigtigt at vide, at hvis du er under 21 er du ofte stadig under dine forældres forsikringer, hvis du bor alene. Flytter du dog sammen med din kæreste, er der andre regler, her skal du nemlig selv tegne en forsikring. Det nemmeste du kan gøre er at ringe eller blive ringet op af et forsikringsselskab, som kan give dig gode råd og tilbud på den forsikring du har brug for.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *