Forbered dig på den store flyttedag

Det kan være meget vanskeligt at finde hoved og hale i hele indflytningen, og det kan til tider virke meget uoverskueligt. Derfor vil vi i denne artikel give dig en guide til, hvilke ting der er vigtige at få på plads inden din store indflytterdag.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det er det typiske spørgsmål der stilles spørgsmålstegn ved, når man flytter i egen bolig for første gang. Vi vil kort nævne de to forsikringer, der kan være en god ide at anskaffe sig inden man flytter ind i sin egen bolig.

Husforsikring: Det er en meget generel forsikring, som både dækker brandskader, storm- og vandskader og hærværk. Husforsikringen er derfor meget nødvendig at tegne, hvis du vil slippe for de helt store renovationsbeløb.

Indboforsikring: Den næste forsikring er indboforsikringen, som er den klassiske. Den dækker blandt andet tyveri og vand- og brandskade. Statistikken omkring tyveri fortæller os, at de fleste danskere vil opleve tyveri på et tidspunkt, og det kan derfor være en god ide at være forsikret imod det.

Har du styr på de vigtigste ting til køkkenet?

Mange mennesker har op til den store flyttedag samlet en masse køkkenartikler, som de kan bruge i deres nye hjem. Men lige pludselig står man på flyttedagen, og finder ud af at der er mange ting, man ikke lige har på lager. Det er vigtigt, at man har de rette køkkenredskaber, da man på den måde oftere laver mad selv. Manglende køkkenredskaber vil ofte resultere i flere takeaway måltider, og det er ikke godt for pengepungen, der lige har købt en helt ny bolig.
Så sørg for at gennemgå de ting du allerede har samlet i løbet af årene, og lav en liste over de ting du mangler. Mange glemmer at tænke over dækkeservietter, vinoplukker, dejskraber mv.

Budget for den nye hverdag

Det er ikke sjovt lige at være flyttet ind i sin nye bolig og økonomien de efterfølgende uger ikke kan følge med, fordi man ikke har sat sig ned og dannet sig et overblik over, hvordan ens økonomi vil ændre sig. Hvis du er førstegangsflytter og har været vant til at bo hjemme, skal du tilpasse dig en helt ny virkelighed rent økonomisk, når du flytter ud.

Sæt dig ned og lav et budget over dine indtægter og udgifter. På den måde kan du få et overblik over, hvad dit månedlige rådighedsbeløb vil være. Det vil give dig ro i maven og en fornemmelse af, hvor mange cafebesøg og byture, der er plads til om måneden.

Med disse tips vil du have et større overblik over din store flyttedag, og du vil være meget bedre klædt på til at starte et helt nyt liv, i din helt egen bolig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *