Forsikringsselskaber i Danmark

Vi har i Danmark vel over 20 forskellige forsikringsselskaber. Mange af dem er lukkede for en speciel gruppe, fx brandmænd eller lærere, mens andre er åbne for alle potentielle kunder.

Jeg vil her undlade at lave en liste over alle forsikringsselskaber i Danmark – det ville blive en meget lang liste, og den kan du ikke rigtigt bruge til noget alligevel. Hvad jeg i stedet vil vise dig er hvordan du finder de billigste forsikringsselskaber i Danmark for lige netop den forsikring, du eftersøger.

Tricket er at bruge formularen herunder.

Når du udfylder formularen vil dine informationer blive sendt til 3 af de største forsikringsselskaber i Danmark alt efter hvilken type forsikring, du søger. Forsikringspilot.dk sørger i samarbejde med Findforsikring for, at dit ønske bliver sendt til de mest passende.

De 3 forsikringsselskaber vil herefter alle 3 sende dig et tilbud med en pris på den forsikring, du ønsker. Det kan være en ansvarsforsikring, en rejseforsikring, en indboforsikring eller noget helt fjerde.

Herefter står det dig frit enten at vælge den billigste, den mest dækkende forsikring eller ingen af dem – de tre tilbud er naturligvis både gratis og uforpligtende.

Du er typisk videre inden for 3 timer med formularen:

Forsikringspilot.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på din forsikring og vælg det bedste eller billigste!

Du udfylder én formular. Så får du dine 3 tilbud.

Forsikringsselskaberne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er helt gratis:

to personer laver en aftale med et håndtryk
Brug formularen øverst i dette indlæg og få en billig forsikring.

Hvilket forsikringsselskab skal jeg vælge?

Med de mange muligheder kan det være svært at vælge forsikringsselskab..

En hovedregel holder dog:

Har du adgang til en personbestemt forsikring, fx fordi du er ingeniør, lærer eller brandmand vil det typisk være den billigste forretning at vælge netop denne begrænsede forsikring. Her er forsikringen bygget op omkring din faggruppe, og ofte også en fagforening, hvilket giver nogle ekstra fordele.

Har din profession ikke sin egen forsikringstype er du i stedet nødt til at bruge et af de almindelige forsikringsselskaber. Det kunne være Tryg, TopDanmark, Alka eller en helt fjerde mulighed.

Det vigtige er her, at du ud af de forsikringsselskaber i Danmark, du overvejer, indhenter tilbud fra dem alle sammen.

To forskellige forsikringsselskaber kan sagtens have to meget forskellige priser.

Det er dog omfangsrigt at skulle indhente forsikringstilbud fra så mange selskaber på en gang – og derfor kan du med fordel vælge at bruge formularen længere oppe i dette indlæg, der lader dig indhente dine forsikring nemt her og nu. Det koster ingenting, men du får naturligvis alle dine tilbud ind og kan her så vælge den billigste af de tre.

Hvorfor er der så mange forsikringsselskaber i Danmark?

Et forsikringsselskab er sat i verden for at tjene penge. Derfor er der også flere af dem – det har i mange år været en god forretning at drive forsikringsselskab i Danmark, hvilket naturligvis trækker flere til. Hvor der er penge er der også konkurrence.

Det er også værd at huske, når du går igennem de mange forsikringsselskaber i Danmark – at de altså ikke er sat i verden for at fryde dig, men fordi, de kan tjene penge. De er ligesom banker. Du er en kunde, de tjener penge på i sidste ende. Du kan dog ved at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber minimere, hvor mange penge, de skal tjene på dig.

De danske forsikringsselskaber tilbagebetaler i gennemsnit 70 % af forsikringspræmierne til deres kunder. Resten går til at dække deres omkostninger, hvorefter overskud beregnes.

Der er mange forsikringsselskaber i Danmark simpelthen fordi det er en god forretning at drive et forsikringsselskab.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (4 votes cast)
Forsikringsselskaber i Danmark, 3.5 out of 5 based on 4 ratings

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *