Naviger sikkert igennem forsikringssagen

Alle kan blive involveret i et trafikuheld, men det er langtfra alle, som kommer lige godt igennem den efterfølgende forsikringssag. Hvis du har været offer i et trafikuheld, så er der nogle ting, som du bør vide i forbindelse med erstatningen.

Lægeundersøgelse efter uheldet

Hvis du har været offer i et trafikuheld, skal du helst søge læge med det samme. Grunden er, at du kan have skade, som ikke efterlader synlige mén – eksempelvis en piskesmældsskade.

Piskesmældsskader er én af de mest almindelige skader i forbindelse med trafikuheld, men også én af de skader, hvor det kan være sværest at få sin retmæssige erstatning fra forsikringsselskabet. Det er derfor ufatteligt vigtigt, at du får registeret dine symptomer ved en læge så hurtigt som muligt. Der må maksimalt gå tre dage, før du søger hjælp, men det skal gerne være tidligere.

Hvis du efter ulykken fortsat har smerter eller lignende, bør du søge hjælp igen. Du bør kontakte egen læge for at få noget smertestillende, men det er også en god idé at høre om alternativer. Mange har eksempelvis glæde af en fysioterapeut.

Hold styr på papirerne

Efter ulykken bør du gøre en stor indsats for at holde styr på alle papirer, som du modtager. Ofte går der mindst et år, før sagen er afsluttet, og det betyder, at du kan nå at få rigtig mange papirer inden sagens afslutning.

Det kan kræve et stort overskud fra dig at navigere igennem sagens faser, men omvendt kan din tid og indsats være en rigtig god investering, hvis du i sidste ende får din erstatning.

Kontakt en advokat

Hvis du er i tvivl, om du har overskuddet til at opnå den rigtige erstatning ved trafikuheld, så kan du kontakte en advokat her.

Der findes mange advokater, som decideret har specialiseret sig i erstatningssager, der kommer som følge af et trafikuheld. Advokaten vil aflaste dig meget ved at overtage sagens papirarbejde og kontakten med forsikringsselskabet. Det vil give dig mere overskud til at koncentrere dig om din hverdag, og at få den tilbage på sporet efter trafikuheldet.

Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke føler, at du har råd til en advokat. Mange advokater tilbyder at blive aflønnet efter forsikringssummens størrelse. Det vil sige, at advokaten modtager en vis procentdel af den erstatning, som du bliver bevilget. Får du omvendt ingen erstatning, så skylder du ikke advokaten noget.

Om du vil køre sagen selv eller hyre en advokat er en smagssag, der er dog

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *