Sådan finder du ud af, om du har de rigtige forsikringer

Når jeg i overskriften lover du kan finde ud af, om du har de ’rigtige’ forsikringer vil jeg gerne til at starte med præcisere:

De rigtige forsikringer er naturligvis meget individuelt. Hvor meget tryghed har du behov for og hvor meget er du villig til at betale? Du kan forsikre dig mod det meste i dag, men mange forsikringer udover de grundlæggende er primært sat i verden for at forsikringsselskaberne kan tjene flere penge og ikke for at du får flere erstatninger.

Du kan naturligvis ikke spørge dit forsikringsselskab, hvilke forsikringer du skal have. Så kan du være sikker på at du afslutter samtalen med flere samtaler end du startede den med.

I stedet har du brug for en uvildig økonomisk rådgiver.

Sådan en kan du finde her – og hun har endda et separat side med rådgivning til dine forsikringer. Det kaldes et forsikringsoverblik.

sund-okonomi forside

Cirka hver tredje dansker betaler for meget i forsikring og du kan få hjælp til ikke at ramme denne gruppe. Sandheden er, at du sandsynligvis har forsikringer du ikke har brug for – og har du ikke prøvet at handle prisen ned med dit forsikringsselskab sidder du måske til en for høj pris lige nu. Du kan hente 3 tilbud online, og med Lenes hjælp fra Sund-okonomi.dk (siden, der er linket til ovenfor) har du mulighed for at bruge de tilbud til at få den bedst mulige aftale hentet hjem til dig.

Du skal bare undgå at blive en del af de store udbetalinger, der rammer auktionærerne i disse år.

Et forsikringstjek koster et par tusinde kroner og kan nemt spare dig det dobbelte hvert år fremover.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *