Skiferieforsikring

Skal du på skiferie skal du være meget opmærksom på, om din nuværende rejseforsikring også dækker ulykker sket på ski, eller om der er undtagelser i din police – det er der nemlig ofte.

En rejseforsikring har til formål at give dig hurtig behandling på et hospital, hvis du skulle komme ud for problemer på din rejse, og eventuelt at erstatte din bagage i tilfælde af tyveri. Men tager du på skiferie har du større risiko for at komme til skade end på fx storbyferie til Milan eller London – og det er et problem.

Mange rejseforsikringer dækker slet ikke skader sket på ski, og skal du fragtes fra løjpen til hospitalet med et brækket ben kan det derfor ende med at blive en meget dyr fornøjelse.

Det kan dog løses meget nemt. Ved at bruge skemaet herunder har du mulighed for at få 3 tilbud på en rejseforsikring, der også dækker dig i tilfælde af skiulykker – lidt som en ulykkesforsikring på skituren. Udfyld felterne og modtag herefter tre tilbud – de er gratis og uforpligtende, og du kan enten vælge det billigste eller slet ikke nogle af dem.

Forsikringspilot.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på din forsikring og vælg det bedste eller billigste!

Du udfylder én formular. Så får du dine 3 tilbud.

Forsikringsselskaberne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er helt gratis:

en mand med lyseblåt tøj står på ski på hvid sne

Statistik set er det ikke så farligt igen at stå på ski. Mens cirka 2 % af dem, der står på ski, og 4 % af dem, der står på snowboard, kommer ud for en ulykke klarer resten turen op i bjergene og ned igen med bravur.

Der er dog andet end blot ulykker at tage hensyn til i din rejseforsikring.

Ejer du dit eget udstyr – dine egne sko, dit eget snowboard, eget skitøj – er der en vis risiko for, at dette gør i stykker på turen. Glider du hen over en sten, eller bremser du bræt op på et træ, er der risiko for, at dit udstyr går i stykker. Og skiudstyr kan være meget dyrt – især anden gang.

Du har, for at afbøde dette, mulighed for at tegne en rejseforsikring, der også dækker dit udstyr, hvis det skulle gå hen og gå i stykker eller blive stjålet under turen. Det dækker hverken en standard rejseforsikring eller en standard skiferieforsikring. Du får en marginalt højere præmie af det, men det kan være med til at give dig sikkerhed på din skitur.

Hvad er prisen på din skitursforsikring?

Prisen på en rejseforsikring, der også dækker dig på din skitur, varierer meget fra selskab til selskab.

Dog skal du regne med at en uges skiferie vil koste dig et par hundrede kroner og op i forsikring. En hel familie kan typisk forsikres for lidt under tusinde kroner – især hvis børnene ikke er helt små og har prøvet at stå på ski før. Des mindre risiko der er for styrt og skader, des mindre skal du også betale i din rejseforsikring / skiforsikring.

17.000 danskere får, ifølge Jyllands-Posten, brug for deres skiferieforsikring. Men et meget lille antal har en sådan forsikring. Undgå at lade dette være dig og bestil en billig rejseforsikring til skituren i god tid ved hjælp af formularen øverst i dette indlæg og vær sikker på din kommende skitur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
Skiferieforsikring, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Related Posts

1 kommentar

  1. Hej

    Hvad hvis jeg kommer til at ødelægge andres ski – fx rammer en person, så han ødelægger sit snowboard, eller kører ind i et træ, hvad så?

    /Jens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *