Studerende skipper forsikringerne

Det er altid en god idé at have forsikringer, men alligevel er det langtfra alle danskere, som har valgt at købe eksempelvis ulykkes- eller skadesforsikring. Det er især de studerende, som sparer forsikringerne væk, og det kan være en rigtig dårlig idé.

Som en tommelfingerregel er det vigtigt at huske på, at det er dem med færrest penge, som har mest brug for at have forsikringer til at klare uforudsete udgifter ved ulykker og skader. Det betyder også, at danske studerende hører til i en den del af befolkningen, som netop ikke bør spare forsikringer væk.

Hvis du er studerende og ikke har forsikringer, er det en rigtig god idé at undersøge, hvilke muligheder der er for at få en billig forsikring, som er specielt lavede til at passe til studerendes behov. Disse forsikringer er ofte i en prisklasse, hvor studerende også kan være med.

Der er stor sandsynlighed for, at du ikke får brug for din forsikring, mens du er under uddannelse. Hvis uheldet er ude, kan det imidlertid vælte hele din økonomi og give dig store vanskeligheder. Tænk på en forsikring som en sikkerhedssele. Du får sikkert ikke brug for den, men hvis uheldet er ude, kan resultatet uden være katastrofalt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *