3 TILBUD

Forsikringspilot samarbejder med Findforsikring om at give dig mulighed for at hente flere tilbud på dine forsikringer. Det kan du spare mange tusinde kroner på om året.

Det fungerer således:

Du udfylder formularen herunder. Herefter får du 3 tilbud fra interesserede forsikringsselskaber, der gerne vil have dig som kunde. Forsikringsselskaberne ved godt, at de er i konkurrence med hinanden, og at de derfor er nødt til at levere et ekstraordinært godt tilbud til dig. Det er altså den nemmeste måde at spare rigtigt mange penge på.

Formularen er naturligvis helt gratis og uforpligtende at benytte – får du ikke et rigtigt godt tilbud kan du blot sige nej tak. Men det er vi nu ganske sikre på, at du gør.

Forsikringspilot.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på din forsikring og vælg det bedste eller billigste!

Du udfylder én formular. Så får du dine 3 tilbud.

Forsikringsselskaberne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er helt gratis:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (6 votes cast)
3 TILBUD, 4.3 out of 5 based on 6 ratings

17 kommentarer

 1. Jeg driver en mindre bygge og anlægsvirksomhed med 0-5 ansatte og ønsker tilbud på arbejdsskadeforsikring, både for mig og de medarbejdere, samt yderligere en fritids ulykkeforsikring samt indbo forsikring til mig selv.

  Ser frem til at høre fra jer

  Dan Rasmussen

 2. Tilbud på 1-2 arbejdsskadeforsikring den lovpligtige og en ansvarsforsikring på to medarbejder, det er deltid medarbejder Max 10 timer og i 20’erne

 3. Jeg er interesseret i tilbud på en entrepriseforsikring, da jeg skal have nyt tag og kviste på mit hus. Der skal ligeledes foretages en renovering af hele 1. sal – nyt badeværelse – rumopdelingen skal ændres og der skal laves to kviste. Den samlede udgift er i følge tilbud fra håndværker på 890.000 kr. Byggeriet starter inden længe (så det haster lidt) og forventes at tage ca. 2 måneder.
  Mvh. Benny Andersen

 4. Hej

  Jeg har netop stiftet eget iværksætterselskab (plus holdingselskab), og i den anledning vil jeg meget gerne bede om uforpligtende tilbud på en arbejdsskadeforsikring.

  Jeg har ingen ansatte, så det er blot til mig selv (selvstændig IT-konsulent).

  For lige at beskrive mine arbejdsforhold (skadesrisiko), så sidder jeg på et kontor på Amager (Vermlandsgade 51) det meste af min tid, og indimellem er jeg også ude hos kunder. Sagt med andre ord: Risikoen for at komme til skade i arbejdsmæssig sammenhæng er minimal/ikke-eksisterende.

  Jeg er i grunden lidt usikker på, om jeg kan nøjes med en arbejdsskadeforsikring til mig selv i selve driftsselskabet, eller om jeg også skal have en arbejdsskadeforsikring til mig selv i holdingselskabet, omend der jo slet ingen driftsaktiviteter sker i holding (andet end at jeg måske bruger en halv time om ugen på bogføring eller lignende).

  Venlig hilsen
  Frederik Dannemare
  Mobil: 3028 8718

 5. Hej,
  Kan I give mig et hurtigt tilbud på en arbejdsskadeforsikring ?
  Vi er undertegnede og 3 unge piger u/18 år, dvs 4 pers ansat.
  Vi samlet børnesmykker – uden farligt værktøj, ca. på niveau med kontorarbejde.
  Vores adresse er på Frederiksberg.

  Mvh Cecilie Lindemose, Nevermainstream ApS

 6. Ønsker tilbud på Livsforsikring.
  Forsikringstageren er 55 år. Mand
  Ingen livstruende eller kroniske sygdomme. Har pollenallergi.
  Forsikringsbeløb omkring 300.000 – 500.000 kr. ønskes.

 7. Uforpligtende tilbud på Arbejdsskadeforsikring ønskes til en mindre forretning med 3 løsarbejdere der arbejder mellem 25-30 timer per md.

 8. Hej med Jer.
  Jeg har en datter som er startet som model hos Unique Models i København. Vi er blevet opfordret til at tegne en arbejdsskadeforsikring til hende, da hun arbejder som selvstændig . Kan I komme med et tilbud.
  Hun hedder Anna Kolding Pedersen, cpr. 0807950452, Hovstien 24, 4242 Boeslunde
  Hvis det skulle være nødvendigt, kan jeg træffes på telefon 27280427.
  Venlig hilsen
  Lene Kolding

 9. Hej.. jeg skal bruge en erhvervsforsikring hurtigst muligt – som dækker mit varelager. Jeg er indehaver af et enkeltmandsfirma- har firmaet og varelager på min bopæl (i Allerød- alle øvrige forsikringer er tegnet hos Alka).
  Vurdere mit varelager til kr. 500.000 (udsalgspris) pr d.d.
  Skal på messe – og ha mine varer udstillet i et telt fra d. 12-15 juni – der er vagtselskab på området, men varerne skal forsikres af udstillere.
  Ser frem til at høre fra jer..

 10. Jeg ønsker tilbud på arbejdsskadeforsikring til en ansat i mit tømrerfirma. Kan den laves for et halvt år med mulighed for forlængelse ?
  Mvh Peter Holst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *