3 vigtige forsikringer, som du skal huske at have

Det kan godt være en jungle, at finde rundt i de forskellige forsikringer, som du kan tegne hos forsikringsselskaberne. Nogle af forsikringerne er vigtigere end andre, men hvilke forsikringer skal du i hvert fald huske at have? Der kommer 3 vigtigt forsikringer her, som det er en god idé at have.

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring, er ikke en forsikring, som du nødvendigvis skal have, men den er rar at have i baghånden, hvis der sker en ulykke. En ulykkesforsikring, kan sikre dig erstatning, hvis du får et varigt mén på mere end 5 % efter hændelsen er sket. Ulykkesforsikringen kan fx gå ind og dække hvis du er kørt galt, faldet ned af en stige, styrtet på cyklen eller en anden pludselig hændelse, der resulterer i en personskade.

Forsikringen kan fx dække behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller tandlæge med et bestemt beløb om året, alt efter hvordan din ulykkesforsikring er tegnet.

Ved nogle ulykkesforsikringer kan du få udbetalt et beløb pr dag som du er indlagt på hospital, hvis du er indlagt i mere end 3 dage, som følge af den ulykke der er sket.

 

Husforsikring

En husforsikring dækker selve din bolig, hvis der sker en skade på dit hus. En husforsikring er ikke lovpligtig, men det er en god idé at have en, da der nemt kan ske skader på dit hus, som du ikke har mulighed for at forudse. Og så kan det hurtigt blive dyrt, hvis du ikke har en forsikring der dækker nogle af omkostningerne.

En husforsikring dækker fx hvis der er sket en vandskade på dit hus, eller huset har været i brand. Der kan ske mange skader hvis huset har været i brand, eller der har været skybrud og huset er blevet oversvømmet, der kan fx ske skader på den isolering der er i huset, da vandskader i slemme tilfælde udvikler sig til skimmelsvamp. I nogle af de slemme tilfælde kan der endda ske skader på den loftisolering, der er på huset, og det kan godt blive dyrt at få repareret og derfor er det vigtigt med en husforsikring.

En husforsikring dækker ikke alt det der er inde i boligen som fx møbler, værktøj og andre genstande i huset – det skal du have en indboforsikring til at dække.

 

Rejseforsikring

En rejseforsikring er selvfølgelig kun aktuel, hvis du skal ud og rejse, men der er den til gengæld også vigtigt at have. Ved nogle indboforsikringer der allerede tilknyttet en privat rejseforsikring, og det er derfor en god idé at undersøge din indboforsikring, inden du tegner en rejseforsikring.

Når du laver en rejseforsikring, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilke lande forsikringen dækker i forhold til, hvor du gerne vil rejse hen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *