Forsikring af ski

Din rejseforsikring dækker ikke nødvendigvis dine ski – faktisk dækker mange rejseforsikringer hverken skiudstyr eller skader sket, mens man er stået på ski. Derfor er det vigtigt at tegne en supplerende skiudstyrsforsikring inden man drager afsted.

Hvis du nogensinde har stået offpist på ski ved du, hvor stor risiko der er for, at man kommer til at ødelægge skiene. Og da ski nemt kan koste mange tusinde kroner for et godt par kan det blive en meget dyr fornøjelse meget hurtigt.

Det er dog nemt at undgå dette ved hjælp af en supplerende forsikring, der dækker dine ski. En sådan skiferieforsikring koster cirka 2-300 kroner for en hel skiferie på en uge eller to, men kan spare dig for rigtigt mange penge, hvis du ved, at du kommer til at stå offpist – eller du bare har så meget fart på, at det kommer til at gøre skade på skiene, hvis du falder ind i et træ på et tidspunkt.

Du kan, ligesom du kan få en forsikring til dine ski, naturligvis også tegne en selvstændig forsikring til dit snowboard, hvis du foretrækker at køre på sådan et (det gør jeg selv). Der er endnu større risiko for at brække eller lave grimme mærker i ens snowboard end på ski, hvis man vælger at køre offpist.

Du kan få 3 tilbud på en skiforsikring herunder. Du kan selv vælge, om du alene ønsker tilbud på at få forsikret dine ski, eller om du ønsker en komplet forsikring, der også dækker dig i tilfælde af en skade på din skiferie. Jeg anbefaler det sidste, da der ingen garanti er for, at din nuværende rejseforsikring også dækker skiskader – det modsatte er ofte tilfælde, da der er større risiko for at få en skade på ski end på en normal ferie.

Forsikringspilot.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på din forsikring og vælg det bedste eller billigste!

Du udfylder én formular. Så får du dine 3 tilbud.

Forsikringsselskaberne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er helt gratis:

snowboarder laver tricks på et bjerg

Ønsker du at læse mere om skiforsikring kan du følge linket til en uddybende forklaring om mulighederne og danskernes skivaner.

En skiforsikring til et par hundrede kroner kan spare dig for mange tusinde kroner på den rigtige skitur!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
Forsikring af ski, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *