Glem ikke at forsikre dig i 2018

Mange negligerer ofte, hvad det betyder, at have en forsikring og faktum er, at det er en løntung udgift, man godt kan få lyst at spare væk, men hvis uheldet er ude, så kan det blive langt mere kostbart, hvis man ikke er forsikret.  Her kommer nogle forsikringer, som er et must have og hvis man er indehaver af disse, så er man garderet mod det meste.

 

 

Indboforsikring

 

Alle danske husstande anbefales, at have en indboforsikring. Indboforsikring har den primære intention at dække for eventuelle tab, hvis der skulle komme en tyv forbi. Det er en dejlig tanke, at vide man er forsikret, hvis tyven skulle komme forbi, så man trygt kan forlade sit hus, sommerhus eller båd uden nævneværdige bekymringer. Indboforsikringen kan faktisk og bruges til mere end dække tyveri, men hvis du kommer til at ødelægge eller skade andre, så kan det faktisk være indboforsikringen, der går ind og dækker skader du måtte forvolde.

 

 

Kaskoforsikring

Man kan ikke være bilejer uden kaskoforsikring. Som bilejer er man pligt til at have en ansvarsforsikring, hvor en kaskoforsikring er frivilligt. Modsat ansvarsforsikringen, så dækker kasko din egen bil, hvis den enten bliver stjålet, brænder eller man er så uheldig, at blive impliceret i et færdselsuheld.  Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude og man bliver impliceret i et færdselsuheld, som i værste fald kan betyde, at din bil bliver total skadet, hvilket en kaskoforsikring giver dig krav på, at du skal have dækket hele beløbet på den pågældende bils værdi. Hvis skaderne overskrider bilens værdi i en ulykke har du krav på kontant udbetaling. I samme stil er det et krav med kontant betaling, hvis skaden koster mere end 75% af bilens værdi, at udbedre. Der er kun fordele for bilejeren ved at have en kaskoforsikring og det vil give øget tryghed, når man færdes på landevejene.

 

Personlig ulykkesforsikring

 

En ulykkesforsikring er den personlige forsikring ved alle former for uheld.  Den dækker både behandlingsudgifter og ved mindre eller større personskader.  Det er en forsikring, der kan tegnes af alle, hvor teenagere og studerende kan få deres egen. De fleste børn kan komme med på deres forældres ulykkesforsikring.  Der er forskellige former for ulykkesforsikring, hvor man både kan betale for at blive forsikret i sin fritid eller blive heltidsforsikret. En heltidsforsikring dækker hele døgnet, hvorfor du også er forsikret, når du er på arbejde.  Det kan være en god idé, hvis din arbejdsgiver ikke udbyder en forsikring ved arbejdskader. Fritidsforsikringen dækker, når du ikke er på arbejde.   En ulykkesforsikring vil desuden dække ved tand -og tyggeskader, ligesom farlig sport og kørsel på motorcykel kan blive dækket. Alt i alt er det et must for enhver person, at have en ulykkesforsikring.

Ved at være godt forsikret, så slipper man for at tage lån, hvis uheldet er ude, hvorved man selv skal have penge op af lommen fra sin opsparing eller ved diverse lån, hvorved det vil være en skam, at bruge friværdien i sit realkreditlån til at betale af på skader, fordi man ikke var forsikret. Det er muligt at læse mere om realkreditlån her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *