Den nyeste teknologi inden for tyverialarmer

Antallet af tyverier stiger hvert år. Dertil er vi det land, hvor der bliver begået flest tyverier i Norden. Lige som så meget andet følger forsikringer ligeledes med teknologien. Det kan derfor være en god idé at opgradere dit hjem med nogen af de nyeste alarmer på markedet. Vi guider dig til, hvilke der er værd at investere i.

Mange danskere har valgt at beskytte sit hus og ejendele med en tyverialarm. Dog mener fagfolk, at man skal passe på, at alarmer ikke skaber en falsk tryghed. Nogen alarmer fungerer nemlig på den måde, at tyven ikke får besked på, når han er blevet taget i at stjæle. Ofte er det blot husets ejer, som modtager en besked på mail eller telefon, hvor der står, at der er nogen som er brudt ind i huset. Men det forsvinder tyven jo ikke af. Det er derfor vigtigt, at man investerer i en alarm, som skræmmer tyven væk, og derfor ikke når at tage alle dine mest værdifulde ting med. Her er de bedste af slagsen:

WiFi alarm

En WiFi alarm er en nem måde, hvorpå man kan få installeret en alarm i sit hjem. En Wifi tyverialarm benytter dit hus’ internet og advarer dig ved hjælp af push-beskeder samt lyde. Dog er det vigtigt, at man investerer i ekstra enheder. En ekstra enhed kan for eksempel være en trådløs udendørs sirene, som vil skræmme tyven ved.

GSM tyverialarm

En GSM tyverialarm beskytter dit hus ved at anvende et SIM-kort således, at der automatisk kan foretages et telefonopkald samt sende en SMS til de personer, som husets ejer vælger. Ligeledes er det vigtigt med denne alarm, at man tilkøber ekstra trådløse enheder, sådan at dit hus er bedst beskyttet.

Videoovervågning

Det kan være svært at finde gerningsmanden, når du har haft tyveri i dit hjem. Videoovervågning er en af de mest effektive måder, hvorpå man kan finde frem til gerningsmanden. Det kan derfor være en god idé at tilkøbe videoovervågning til sit primære alarmsystem.

WiFi kamera

I samme kategori som videoovervågning er Wifi kamera. Et Wifikamera indeholder lydoptagelse, fotografi samt videooptagelser. Dertil er der indbygget bevægelse sensor, samt kan der nemt installeres en applikation til din telefon, hvor man kan se live på kameraer eller ”Playback”, hvor man kan se tilbage på tidligere optagelser.

Ønsker du at beskytte dit hjem mod tyveri, så sørg for at investere i et godt alarmsystem. Og lad endelig vær med at spare på ekstra enheder. En ekstra enhed som er værd at investere i er såkaldte tågekanoner. En tågekanon fylder dit rum med en tyk hvid tåge, som gør det umuligt for indbrudstyven at finde rundt til alle dine værdifulde ting.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *