Sådan får du erstattet dine dyre lamper og møbler

Hvert år kommer mange tusinde danskere hjem til en bolig, der har været raseret af indbrud – og nogle er endda så uheldige at være involveret i en brand.

Det er derfor vi i Danmark har en lovpligtig indboforsikring. Du skal tegne en forskring, der dækker dit indbo i tilfælde af skybrud, indbrud, brand og lignende.

Men en ting er at du har forsikringen. En anden ting er hvor nemt det er at udnytte den.

Her får du et par gode tips til hvordan du kan bevise overfor forsikringsselskabet, at du vitterligt har fået stjålet dine ting.

Køb online og gem kvittering

Køber du designerlamper, designermøbler og så videre bør du overveje at købe online. På den måde har du altid gemt kvitteringen i din mail. Foretrækker du at købe i en fysisk butik bør du tage et billede af kvitteringen og i øvrigt opbevare den et sikkert sted.

Kvitteringen skal bruges til at bevise værdien overfor dit forsikringsselskab. Hvis du siger, du har en lampe til mange tusinde kroner, men på ingen måde kan bevise det kan forsikringsselskabet vælge at stille sig tvivlene og så har I allerede her en tvist.

Tag også en række billeder af jeres stue, køkken, et smykkeskrin og andre værdifulde genstande. Denne billeddokumentation vil også komme jer til gode hvis jeres ting bliver stjålet.

Spar penge på din forsikring

insurance

Indboforsikringen er lovpligtig, men du er ikke forpligtet til at vælge den dyreste forsikring.

Indhent 3 tilbud på din forsikring her og se, om du har penge at spare. Vi har set flere af vores brugere spare op imod flere tusinde kroner om året ved at lave et simpelt forsikringstjek gennem vores tilbudstjeneste.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *